DENİZLİ / BULDAN - Ahmet Tuncay Yatılı Bölge Ortaokulu

Ramazan gelenekleri; Karagöz Haivat, ortaoyunu ve meddahlık

Mrt

Okulumda Sağlı Besleniyorum Projesi Kapsamında Okulumuz Öğrencilerine Seminer verildi.

Mrt

Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi şükran ve hürmetle andık.

Mrt

Türk Kurtuluş Savaşı'nın en zor döneminde, bir millî marşa duyulan ihtiyacı göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andı.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İstiklâl Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü

Sivil Savunma Günü

Şbt

İlçemiz ortaokular arasında İstiklâl Marşını Ezbere Okuma Yarışması yapıldı.

Şbt

Okulumuz denetim ve kontrolden geçti.

Şbt

İlçe Masa Tenisi Turnuvasında okulumuz derece aldı.

Şbt

Okulumuzda AFAD semineri verildi.

Şbt

Ergenlik Dönemi Farkındalık Kazandırma Semineri 7. ve 8. sınıf velilerimize verilmiştir.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamlayarak yarıyıl tatiline giren ve karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimizi sevgiyle selamlıyor; öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.

Ara

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği dilimizin zenginlikleri projesi